Overvejer du at få kat og sidder med usikkerheden om, du skal anskaffe dig en kattelem? Eller har du allerede en kat og er træt af selv at lukke den ind og ud hele døgnet? Katten er et meget selvstændigt dyr, og derfor er det et oplagt valg at købe en lem til din bolig, så din kat selv kan bevæge sig ind og ud efter behov. En løsning med lem vil gøre din og din kats hverdag lettere, og dårlig samvittighed finder ingen vej. Læs med herunder, og bliv klogere på, hvorfor du skal anskaffe dig en lem.

Mere frihed og frisk luft til din kat når som helst

Din kat er et selvstændigt og aktivt dyr om natten. Derfor har den også behov for at udforske både inde og ude når du sover. En kattelem giver din kat denne mulighed, og du får søvn uden afbrydelser og dårlig samvittighed. Din kat kan bevæge sig frit uanset, om du ligger og sover eller er på arbejde.

Denne løsning giver mere frihed til dig og din kat og derudover ubegrænset frisk luft. Med en kattelem er du ikke så afhængig af din kat og dens behov, og derudover skal din kat heller ikke vente på dig for, at den kan bevæge sig ind og ud. Du slipper for at holde øje med døren og kan leve din hverdag velvidende om, at din kat har friheden til at være nysgerrig og udforske hele døgnet.

Vælg den rette kattelem for dig og din kat

Når du skal vælge den rette lem, er det vigtigt at tage højde for lige netop dig og din kat. Der findes et stort udvalg i alle priskasser med forskellige funktioner. Heriblandt en kattelem med en mikrochip-sensor så kun din kat kan passere, og på den måde undgår du fremmede katte i dit hjem.

En valgmulighed er også en 4-vejs eller 2-vejs lem, hvor du bl.a. selv kan regulere, om din kat kun skal have mulighed for at bevæge sig enten ind eller ud af kattelemmen. Dette er også oplagt, hvis du synes, katten skal holdes indenfor i en periode. Så indstiller du bare kattelemmen til kun at åbne udefra. På den måde findes der mange muligheder i de forskellige kattelemme, og du har derfor rig mulighed for at vælge den, hvis funktioner passer perfekt til dig og din kat.